lauantai 15. kesäkuuta 2019

Pihanurmikoiden piharuohikoiden leikkaukset ruohonleikkurilla / lankaleikkurilla, pihapuiden leikkaukset Tampere Pirkanmaa talousalueilla ennakkomaksuin edetään


Pihanurmikoiden piharuohikoiden leikkaukset ruohonleikkurilla / lankaleikkurilla, pihapuiden leikkaukset Tampere Pirkanmaa talousalueilla ennakkomaksuin edetään


Tilaukset sähköpostilla e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com 

= Kiitos etukäteen tiedustelu- ja tilaustavan huomioimisesta sähköpostilla missä: Nimi, osoite, toiveaikanne, käteistä on jne. 

Puutarhanjyrstintätyöt tilattavissa samoin kauttamme. Katso oheisesta puutarhanjyrsintäblogista lisää:
https://puutarhajyrsinta.blogspot.com/

Toki jos jtkn äkkinäistä jonkun sanan voin vaihtaa whatsup-puheluna 044-3380291 (puhelu ei niin hyvä kuin sähköposti koska voi olla huono kuuluvuusalue)

On helpompi vastata täsmällisesti kun saa esiaineiston esim osoitteen, kuinka iso piha etc tietoonsa aikatoiveitanne myöden sekä maininnan kuinka kauan aiemmin on ko pihan leikkaus kestänyt?

Maksutapa käteisellä ensisijassa kohteen mukaan tuntihinnoitellen tunti tai sovittu tuntimäärä etukäteen arvioiden, miten milloinkin sovitaan.

Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne.


https://pihanurmikoiden-leikkaukset-tampere.blogspot.fi Laittakaa jakoon blogini somessa fb:ssä, twitterissä jne. Kiitos.

----------------
Pensasaitojen pihapuiden nurmikoiden etc leikkaukset Tampere Pirkanmaa talousalueella käteisellä edetään. Kotitalousvähennysoikeus.
-----------------------------------------











---------------
-----------------------------------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti